viernes, 14 de noviembre de 2008

Facebook, el debate.

Sukarras usuarios de feisbuk, voy a introducir un debate en el cual espero vuestros comentarios, sobre todos los de Kpacha Nen!. Habeis leído las condiciones de uso de este fenómeno de masas, (1.5M en España i 60m en el mundo!!!)?

Os paso un fragmento que a mi particularmente me da miedo pero que me ha dejado claro si debo darme de alta o no.

A qui las encontrareis enteras

http://ca-es.facebook.com/terms.php

PD: como tengo que hacerlo para pinchando en la palabra "AQUI" podamos acceder al enlace? Es lo que tiene no ser ingeniero como vosotros...y tener amigos que si lo son. :-)



En enviar contingut d'usuari al lloc, ens autoritzes a fer-ne còpies si així ho creiem necessari, a fi de facilitar les dades i l'emmagatzematge del contingut d'usuari al lloc. En enviar contingut d'usuari a qualsevol part del lloc, estàs automàticament garantint, representant i declarant que tens dret a garantir a la Companyia una llicència mundial que és irrevocable, perpètua, no-exclusiva, transferible, totalment pagada (amb el dret de subllicenciar-la) a fi de utilitzar, copiar, desenvolupar públicament, exposar públicament, reformar, traduir, treure'n parts (parts o la totalitat) i distribuir el contingut d'usuari per Justificar a ambos ladosqualsevol propòsit, comercial, publicitari o similar, amb connexió al lloc o la seva promoció per preparar treballs derivats o per incorporar-hi altres treballs d'aquest contingut d'usuari, i garantir i autoritzar sub-llicències de les mateixes. Pots treure contingut de l'usuari en qualsevol moment. Si tries treure el teu contingut d'usuari, la llicència obtinguda abans serà automàticament anul·lada, encara que tu reconeguis que la companyia pot tenir encara còpies arxivades del teu contingut d'usuari. El Facebook no declara cap propietat envers el teu contingut d'usuari; en tot cas entre nosaltres i tu, està subjecte als drets que se'ns garanteixen en aquests Termes, i per tant tu mantens els teus drets de propietat del teu contingut d'usuari i qualsevol dret de propietat intel·lectual o qualsevol altre dret de propietat associat amb el teu contingut d'usuari.

3 comentarios:

  1. Y lo peor no es eso... lo peor es que yo ya estoy etiquetado sin haberme registrado! Algunos 'conocidos' han subido fotografías en las que estoy y no hay manera de convencerles de que, por lo menos, me quiten el nombre!

    Eso si, se ve que para ligar funciona. Qué suerte que tenemos con la tecnología!

    PD: para los que no terminen de ver qué me importa a mi estar etiquetado en el facebook: reportaje de TV3 sobre el tema

    ResponderEliminar
  2. Sin usar el facebook, ya soy bastante localizable por el nick. Os invito a gloogear un rato y vereis algo de lo que he ido haciendo últimamente... suerte que voy variando de nick por temáticas!
    el mejor es este

    ResponderEliminar
  3. Voy a dar mi polémica opinión: el facebook es para tías, o para quien quiera ligar...koco, bater, ¿de qué tipo soys?

    ResponderEliminar